wat kan ik verwijderen in de map .gradle?

u alleen de gewenste mappen verwijderen en de andere mappen niet aanraken. Dus, hier zullen we dit doen. Als je niet weet hoe het te doen, ga dan gewoon naar de map "bestanden" en vindt u een heleboel mappen. Stel dat u de map "manifest" wilt verwijderen en u wilt niets verwijderen dat niet belangrijk is (zoals "documenten", "test", enz.). U dus manifest verwijderen door op Ctrl A te drukken of u dit doen door op SHIFT A te drukken.

Nu moet je een map met de naam "manifest" op je bureaublad hebben. U de map kopiëren en de naam wijzigen naar iets anders dan manifest, maar als u de map wilt behouden, wilt u deze misschien naar een andere plaats verplaatsen (d.w.z. verwijderen en vervolgens de naam ervan wijzigen). Ik geef de voorkeur om het te houden op het bureaublad, zodat ik kan openen elke keer als ik wil een taak als "de lijst van bestanden uit een map te doen" (die, door de manier, moeten we heel vaak doen). Dit is niet de meest efficiënte manier om een map te beheren voor het geval u veel mappen hebt en er veel belangrijke bestanden in het "manifest" zijn. Dus, je moet waarschijnlijk een betere manier te creëren. In deze post zal ik je laten zien hoe je je eigen manifest maken. Als je net begint te leren over "manifest", raad ik je aan om te beginnen met mijn boek: "Mastering WordPress Manifests" (Amazon US | Amazon UK) en volg de stappen om het "manifest" vanaf het allereerste begin te maken. Dit maakt dit artikel heel anders dan andere artikelen zoals Maybelline Adventskalender.

U het vinden op Kindle | Barnes & Noble | Kobo | Nook | Google Play | Ibooks. Als u niet wilt dat de PDF te downloaden met alle details van mijn manifest (die je moet doen om het bijgewerkt en leesbaar te houden) en moeten werken met het op uw eigen (het is gratis), u een kijkje nemen op deze van Google: Manifest Basics Dus, ik heb mijn "manifest" vanaf nul in mijn huis map en gebruikte het voor mijn website. Dat is het. Het is alles wat je nodig hebt om je eigen sjabloon voor je website te maken. U deze blogpost lezen voor meer details: Hoe maak je een manifest in je thuismap Ik zet het op mijn blog later, maar voor nu gewoon een kijkje op de basispagina van de pagina die ik gepubliceerd. Nu zal ik u vertellen hoe u mijn manifest voor uw website aanpassen en hoe u het met anderen delen, zodat zij er gemakkelijk toegang toe hebben en ook daar een register van hun documenten kunnen bijhouden. Hier zijn de stappen die ik volgde voor het maken van mijn blog: 1. Ik heb de nieuwste versie van WordPress gedownload en geïnstalleerd en begon mijn website van. Ik koos voor de "Basic" thema en "Formulieren" als de belangrijkste lay-out, om mijn logo, naam en beschrijving toe te voegen, evenals de website logo en "Over" pagina van mijn blog te creëren. Zelfs Fotobehang Amerika kan een test zijn. 2. Ik ging naar de admin menu en voegde de "blog" tabblad aan de rechterkant van mijn website. En dat kan interessant zijn, als je het vergelijkt met Vlag Van Terschelling. 3. Ik voegde een nieuwe post aan de blog en veranderde de "Titel" en "Auteur" van de post. De nieuwe post titel en auteur zijn hetzelfde als ik kies voor mijn blog. In tegenstelling tot map Test, kan het om deze reden veel logischer zijn. Nadat ik veranderde de titel en auteur, heb ik ook bewerkt de post 's meta beschrijving. Ik ben ook het veranderen van de post miniatuur afbeelding en titel. Ik heb een andere nieuwe post met dezelfde titel en auteur. De miniatuurafbeelding is ook anders. Vervolgens heb ik gekopieerd en geplakt beide berichten in de 'blog' tabblad van de blog manager op mijn WordPress dashboard.

Nu lijkt het erop dat de oorspronkelijke post ziet er zeer vergelijkbaar met de nieuwe post.