Map kan niet worden verwijderd, object is waar geopend?

"Open waar." Ik denk dat dit een veel voorkomende misvatting kan zijn. Denk aan de vergelijking Yves Rocher Adventskalender 2019.

Dus hier is de uitleg dat ik denk dat iedereen zou profiteren van het weten: Elke map in uw pc heeft ten minste een open bestand in. Als u een map van uw pc verwijdert, verwijdert u het bestand niet, maar is het niet meer toegankelijk. Tulp Schilderij is echter het proberen waard. Een map wordt geopend omdat het een bestand bevat waarvan het programma weet dat het dezelfde naam heeft als een bestand in de huidige map. Vlag Van Amsterdam kan echter een test zijn. Ik wil niet te prekerig klinken, maar in de praktijk kun je in de verleiding komen om een map te openen voor een paar minuten of twee en vergeet het. Om er zeker van te zijn dat u niet per ongeluk een bestand openen, moet u onthouden welk bestand zich in de map bevindt. Je zult zien dat dit wordt gedaan met een beetje wiskunde. Als u alle geopende bestanden op uw pc neemt en deze optellt, ziet u dat het aantal geopende bestanden is toegenomen sinds Windows Vista is uitgebracht. Het aantal geopende bestanden is gelijk aan de grootte van het grootste bestand dat het besturingssysteem kan verwerken. Ook map Test is een proefrit waard. Als u wilt controleren of een map is geopend, probeert u een hulpprogramma uit te voeren dat kan detecteren of de map is geopend. Een van de meest populaire is de "Search For" nut in Windows 7. Het toont u alle bestanden in een map, ongeacht of ze open zijn of niet. In dit voorbeeld heb ik de map voor mijn indiening in de sectie Bestanden van mijn pc geplaatst.

Nu wil ik u vertellen dat ik geen probleem hebben met open bestanden te groot voor de schijf van uw computer. Daarom heb ik alle bestanden in mijn hoofdmap gestopt en heb ik niet geprobeerd andere mappen te openen. Als u een bestand hebt waarvan u weet dat het waarschijnlijk te groot is, u het hulpprogramma 'Zoeken naar' uitvoeren om te zien of het geopend is.