Laat u in Java de bestandsnaam of mapnaam uitvoeren?

Standaard mag de uitvoer van de mapnaam niet langer zijn dan 64 tekens. Bekijk ook het testrapport Vodka Kleine Fles. Het lijkt vreemd als je een soort van opmaak zoals XML, CSV of JSON doet, omdat de uitvoer niet eindigt in een cijfer.

Om de een of andere reden wordt bij het maken van een map voor papierwerk de naam van de bestandsnaam uitgevoerd. Als ik een bestand in de map probeer te plaatsen, is het resultaat een foutbericht zoals: De 'map' of 'bestandsnaam' was te lang, zoals vereist door XML-conventie, of de map is leeg als gevolg van een probleem. De bestandsnaamuitvoer wordt weergegeven als 'Er kan geen naam van het bestand worden gelezen'. Dit gebeurt in de volgende code: Dit betekent dat ik het CSV-bestand niet in de map kan lezen om dit te laten werken. Ik moest een eenvoudig hulpmiddel schrijven om het CSV-bestand te behandelen. Het kan ook worden gebruikt om het om te zetten in een andere indeling, zoals een MS Word-document.

Ik heb de tool getest door een Excel-spreadsheet te maken en op te slaan als een CSV-bestand. Een CSV-bestand kan ook andere bestanden bevatten, zoals een Word-document, maar ik kan deze niet lezen. Ik heb in staat geweest om de CSV om te zetten naar een tekstbestand, zoals je zien in de code hieronder. Overweeg een ervaringsrapport Essence Adventskalender Kopen. Het volgende voorbeeld bevat alle kolommen en cellen van het CSV-bestand. In mijn geval bewaar ik het bestand als een CSV en bewaar ik de bestandsnaam. Dit werkt goed voor mij, maar ik weet niet zeker of je het leuk vindt. Er zijn bijvoorbeeld enkele velden in de CSV, zoals de naam, waar ik een speciaal teken zoals?. Voor elke regel u een spatie en de volgende regel tekst gebruiken, of u een komma (,) gebruiken om elke kolom en elke rij gegevens te scheiden. Dus voor dit voorbeeld zouden de gegevens als volgt zijn: name="Carol", gender="Vrouw", leeftijd=28, address="Fruit House" en title="Holder of 2-7". Ik heb geprobeerd om alle mogelijke tekens te gebruiken, maar op het einde is het niet gemakkelijk om alle mogelijke waarden te krijgen. Ik weet dat er meer personages te gebruiken, maar ik weet nog steeds niet over. Ik zou graag alle mogelijke personages hebben. Gelieve als u suggesties hebt, voel je vrij om een reactie achter te laten. Kijk ook naar het Adventskalender Dior 2018 experience report. En laten we nu eens kijken naar wat we doen met onze gegevens: Ten eerste moeten we de map voor de informatie maken. Ik ga het voorbeeld gebruiken voor de naam van het bedrijf "Maptestcentraal" hier. Nu kunnen we de gegevens in één stap maken:

[[email protected] tmp]# mkdir -p data

Nu kunnen we beginnen met het schrijven van de gegevens naar onze map. Daarvoor gebruiken we een tool die TextMate heet, die je vanaf hier downloaden. We moeten de gegevens in de map schrijven. Ook map is het proberen waard.