Hoe verwijder ik mijn eigen documenten van mijn bureaublad?

Eerst moet u uw documenten kopiëren. Vervolgens u uw eigen documenten verwijderen en vervolgens u de documenten verwijderen en de documenten die u hebt gekopieerd, bewaren. Maar dat kan niet gemakkelijk worden gedaan en het kan traag zijn. Dus, ik stel voor dat u deze eenvoudige tool "Windows Explorer" te gebruiken, die automatisch kan kopiëren van uw documenten op uw harde schijf (of op uw cloud service) zonder enige moeite. Hier is een demo video van Windows Explorer en een aantal voorbeelden van het proces.

Stap 1. Kies de map Bureaublad en open het venster 'Verkenner' in Windows Verkenner. Dit programma zal u helpen om uw mapstructuur te wijzigen en flexibeler te maken. Stap 2. Klik met de rechtermuisknop op de map Bureaublad en selecteer de optie 'Openen'. Stap 3. Selecteer in het dialoogvenster dat u het bureaublad openen de map 'Bureaublad' die u wilt hernoemen naar iets anders en druk op 'OK'. Stap 4. Nu u de naam van de map bewerken. Als u wilt, u zelfs een mapextensie toevoegen. Stap 5. Selecteer vervolgens 'Bestand>Openen'. Klik vervolgens op de map Bladeren en druk vervolgens op 'Bladeren' om de map te vinden met de naam die u gaat wijzigen. Klik vervolgens op 'Openen'. Stap 6. In tegenstelling tot Ijslandse Vlag is het hierdoor opvallender. Nu u op 'Bestand>Nieuw bestand' klikken om een nieuw bestand toe te voegen en ervoor te zorgen dat u de naam van het bestand wijzigt naar iets dat overeenkomt met de map die u zojuist hebt gemaakt. Stap 7. Vervolgens moeten we klikken op "Open Bestand..." om het bestand aan de map toe te voegen. Het is ook zeer nuttig om op "Delete" te drukken om wat schijfruimte vrij te maken. Wanneer u klaar bent met het maken van het nieuwe bestand, moet u op Opslaan kunnen klikken. Nu is het tijd om de map te kiezen die je hebt gemaakt. In dit voorbeeld gebruiken we de volgende mapnaam: "Mijn documenten". Klik op 'OK' om de wizard te starten. Stap 8. Klik op 'Bestand bewerken' en in het dialoogvenster Bestand bewerken u alle velden bewerken, zoals het pad en de naam van de map die u hebt gemaakt. Stap 9. Klik op de knop Opslaan als en vervolgens op 'Toevoegen aan bureaublad'. Nadat u de map aan het bureaublad hebt toegevoegd, klikt u op de knop 'OK'. Stap 10. Open uw map op uw computer, u deze vinden onder de naam file.exe. Bekijk het rapport Zwarte Vuilnisbak experience report. Als u wilt, u de naam wijzigen naar iets anders. Nadat u uw map hebt geopend, u de opdracht 'zoeken' gebruiken om de map te vinden. In het onderstaande voorbeeld willen we bijvoorbeeld de naam van de map wijzigen in 'mijn bestanden'. Met deze opdracht ziet u alle mappen die zijn gemaakt. Stap 11. In vergelijking met School Map kan het dus merkbaar bevorderlijker zijn. Klik met de rechtermuisknop op uw map en selecteer 'openen met' (klik in het voorbeeld met de rechtermuisknop op 'mijn bestanden' en selecteer 'openen met'). Stap 12. Kies in het dialoogvenster Bestand de optie 'Openen met Word'. Nadat u op 'Openen' hebt geklikt, zien we het resultaat van de bovenstaande opdracht. Stap 13. Aan de linkerkant van het scherm ziet u een bestandspad.

Het bestandspad is de plaats waar de bestanden van de map worden opgeslagen, dus wanneer u 'openen met' selecteert (in plaats van 'met de rechtermuisknop') zien we dit: In het onderstaande voorbeeld kunnen we zien dat we de standaardlocatie gebruiken: C:\Program Files (x86)\Microsoft Office 15\x86\MSWorkpad\Word15.dll. Vergeleken met map, kan het merkbaar meer. Als u de werkelijke bestandsnaam wilt vinden, drukt u op Shift F10 aan de rechterkant. In mijn geval is dit het volledige pad voor het word.mst-bestand dat het hoofdbestand van de map is (u het bestand downloaden door met de rechtermuisknop op het mappictogram te klikken en open met te selecteren in het contextmenu).