About me

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school, vond ik dat ik niet kon vinden van de juiste manier om te gaan en wat ik wil is meer dan alleen een map op de computer. Als ik de juiste weg heb, is er niet veel tijd voor iets.

Waarom zou ik een map en een lijst met bestanden in een map maken. Het belangrijkste wat ik wil doen. Dus heb ik een map met een paar bestanden. En ik heb de hele map in mijn computer, ik heb slechts een aantal bestanden. En al mijn map is klaar voor mij om te creëren en in te komen, zodat ik er doorheen kan gaan en ik alles kan schrijven, en je weet dat ik dat doe. Maar het kost tijd, het is echt een moeilijke taak, maar ik doe het de hele tijd. Ik denk dat het belangrijkste is om tijd te besparen. Je weet dat je een map maken en je hoeft niet te weten hoe je het moet doen, je gebruikt gewoon de map en het werkt voor jou. Dus de map zal werken.

Mijn vader zei altijd dat ik nooit verlegen moest zijn om te praten over waar ik aan werk, dus ik ben hier vandaag om "Hey there" te zeggen tegen iedereen die geïnteresseerd is. Zoals je zien mijn huidige taak is over een map in het huis van mijn moeder. Deze map gaat over een aantal persoonlijke papieren, dat gaat over het persoonlijke leven van mijn moeder en ik wilde dit met u delen. Het begon allemaal in 2011 met mij het schrijven van de eerste post over mijn moeder. Haar verjaardag kwam eraan en ik wist niet of ik het met mijn moeder zou kunnen vieren.

Mijn doel was om haar de papieren te geven die ze die dag echt wilde doen. Mijn moeder zei altijd: "Je bent een kind" en ze meende het! Ze hield van en vertrouwde me. Dus schreef ik over mijn leven als kind en de dingen die ik leuk vond. Ik wilde ook delen wat ik kon doen met de hulp van mijn moeder.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik nooit een nuttig bestand zag, alleen een stapel papieren.

Hier vindt u enkele documenten die ik heb gemaakt. Elk van hen is geschreven in verschillende taal. Ik ben hier erg trots op. De documenten zijn geschreven met al deze talen, en de meeste van hen zijn handgeschreven ook. Maar ze zijn allemaal zo mooi, en de taal is zo mooi ook. Ik hoop dat je geniet van het lezen van hen, en ik hoop om meer te maken. Ik hoop dat je plezier hebt met het maken ervan, en hoop dat je me leuk vindt. Aarzel niet om opmerkingen, vragen of suggesties te vragen. De hele blog is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Nederlands vertaald, Italiaans, Duits, Frans, Japans en Portugees.

Als u wilt weten hoe u deze blog ondersteunen en nieuwe berichten te krijgen, bezoek mijn support pagina op facebook. Het zou veel helpen, en bedankt.

Toen ik deze blog in 2013 begon was het echt een eenvoudige maar interessante blog om te lezen.

Vandaag mijn blog ziet eruit als een puinhoop.

Ten eerste, ik heb het de afgelopen weken erg druk gehad. In feite, ik denk dat het enige dat me heeft weerhouden van bloggen is dat ik heb gewerkt zo veel. Ik heb me bezig gewerkt aan een sollicitatiegesprek, ik heb me klaargemaakt voor de volgende (in Nederland, het grootste bedrijf ter wereld) en ik heb me voorbereid om mijn nieuwe baan te beginnen, die maandag begon. In het weekend nam ik een vakantie en ik had niet echt de tijd om te werken aan de blog. Ik nam ook een lange pauze te gaan op vakantie voor een paar dagen. Ik heb veel foto's gemaakt, wat leuk is geweest. Het enige wat ik niet echt tijd voor had is het lezen van blog reacties.